Shkolla verore

TETE ANIMATORET TANE PRESIN ME DASHURI DHE PERKUSHTIM NXENESIT E SHKOLLES VERORE QE PER KETE VIT DO TE OFROJE SHUME VEPRIMTARI DHE ARGETIM. MOS E HUMBNI KETE RAST. TE DASHUR PRINDER OFRONI NJE DIMENSION TE RI PER FEMIJET TUAJ. AF DURRES JU PRET.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *