6 Dhjetor ne Durrës – Laurette de Paname dhe miqtë e saj të Montmartre

Pas suksesit të turneut të saj të parë në Shqipëri në nëntor 2016-të në Korçë dhe Tiranë, Laurette de Paname rikthehet me miqtë e saj të Montmartre për një version premierë të këtij « Music-Hall Show », i cili ende nuk është prezantuar në Francë dhe jashtë saj. Leoni në firzamonikë (Christophe Le Fur) do t’ju mirëpresë me bujarinë e tij legjendare, me arie nga Parisi të cilat ai i njeh në majë të gishtave, përpara se ai të nis lojën e tij me Laurette-ën tonë të dashur duke e shoqëruar atë përgjatë të gjithë spektaklit. Akoma edhe më shumë kërcim me Eddy Thebault-in (Ish-solist i cancan-it në Moulin Rouge) dhe Aurelie Prandini-n (Kërcimtare dhe akrobate Kabareje).

Surpriza të shumta, një energji gjithëpërfshirëse për një spektakël shpërthyes, i cili bën bashkë këngën, komedinë, (më shumë) kërcim dhe … (gjithmonë e më shumë) dashuri nga Parisi !

« Zotërinj fatlumë, ju do të zbuloni sensualitetin e ndërrimit të kostumeve live në skenë ! Zonja, ju do të dëgjoni me zë të lartë atë çka mendoni me zë të ulët ! ». Laurette de Paname ia del më së miri të përshkojë historinë e parizianes përmes portreteve të larmishme në ngjyra. Një « Laurette » që kryeson faqet e para të revistave, dy kërcimtarë, një fizarmoniçist / këngëtar, 4 artistë të cilët gjatë një mbrëmjeje do t’ju shëtisin në kohë, por gjithashtu… në rrugët e Parisit !

Ky spektakël organizohet nga Aleanca Franceze e Durrësit në partneritet me Ambasadën e Francës, Bashkinë Durrës dhe Teatrin “Aleksandër Moisiu”

Me mbështetjen e Bankës CREDINS.

Bileta : 500 lekë.

Për më shumë informacion kontaktoni Teatrin “Aleksandër Moisiu” ose numrin : +355672874952

***

Après le succès de sa première tournée en Albanie en novembre 2016 à Korça et Tirana, Laurette de Paname nous revient avec ses amis de Montmartre pour une version inédite en France et à l’étranger, de ce Music-Hall Show. Léon à l’accordéon (Christophe Le Fur) vous accueillera avec sa bonhomie légendaire, sur des airs de Paris qu’il connait sur le bout des doigts, avant d’accompagner notre chère Laurette de Paname tout au long du spectacle. Plus de danse encore, avec Eddy Thebault (Ancien soliste cancan du Moulin Rouge) et Aurelie Prandini (Danseuse et acrobate de Cabaret).

De nombreuses surprises, une énergie débordante pour un spectacle explosif qui mêle chant, comédie, (plus de) danse et… (toujours plus d’) amour de Paris !

« Messieurs les chanceux, vous découvrirez la sensualité des changements de costume à vue ! Mesdames, vous entendrez tout haut ce que vous pensez tout bas ! ». Laurette de Paname réussit un tour de force en traversant l’histoire de la parisienne à travers des portraits hauts en couleurs. Une “Laurette» meneuse de revue, deux danseurs, un accordéoniste / chanteur, 4 artistes qui le temps d’une soirée vous promèneront dans le temps mais aussi,… dans les rues de Paris !

Ce spectacle est organisé par l’Alliance Française de Durrës en partenariat avec l’Ambassade de France, la Municipalité Durrës et le Théâtre “Aleksandër Moisiu”.

Avec le soutien de CREDINS Bank.

Place: 500 Lek

Pour plus d’information contactez le Théâtre “Aleksandër Moisiu” ou le numéro : +355672874952

One thought on “6 Dhjetor ne Durrës – Laurette de Paname dhe miqtë e saj të Montmartre

Répondre à Mr WordPress Annuler la réponse.

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *