« E shtuna per femije »

Neser date 21.10.2017 nis « E shtuna per femije » prane Aleances Franceze Durres. Nga ora 08.30 deri ne 12.30 femijet do te mund te marrin pjese ne veprimtari argetuese dhe edukuese per cdo te shtune. Femijet nga mosha 5 deri ne 7 vjec jane te mirepritur.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *