KONCERT VIZATIMOR JAZZ

  Le 11 décembre 2018 l`Alliance française de Durres, en partenariat avec l’Ambassade de France en Albanie, vous propose un concert dessiné en live, mêlant jazz français et bande dessinée. Ce projet est issu de la rencontre du groupe Hot Club Tirana avec deux dessinateurs, le français Cédric Fortier, et l’albanais David Kryemadhi. Une occasion[…]

PAKETA BAZE

Nivelet:A1,A2,B1,B2,C1 Metoda:Alter Ego (3000 lekë per nivel) 1+,2+,3+,4,5   Pjesmarrja:Numri minimal 4 vetë                       Numri maksimal 12 vetë 2 herë ne jave nga 90 minuta (mbron 1 nivel).-Tarifa 17.000 lekë      

Shkolla verore

TETE ANIMATORET TANE PRESIN ME DASHURI DHE PERKUSHTIM NXENESIT E SHKOLLES VERORE QE PER KETE VIT DO TE OFROJE SHUME VEPRIMTARI DHE ARGETIM. MOS E HUMBNI KETE RAST. TE DASHUR PRINDER OFRONI NJE DIMENSION TE RI PER FEMIJET TUAJ. AF DURRES JU PRET.