Shkolla verore

TETE ANIMATORET TANE PRESIN ME DASHURI DHE PERKUSHTIM NXENESIT E SHKOLLES VERORE QE PER KETE VIT DO TE OFROJE SHUME VEPRIMTARI DHE ARGETIM. MOS E HUMBNI KETE RAST. TE DASHUR PRINDER OFRONI NJE DIMENSION TE RI PER FEMIJET TUAJ. AF DURRES JU PRET.