SHERBIMET

REGJISTRIMET

Per regjistrimet ne Aleancen Franceze ju lutem na kontaktoni nepermjet formes se kontaktit ose na telefononi. Se shpejti do tju jepet mundesia ta beni testimin e nivelit te gjuhes Frenge direkt nga faqja jone.

METODAT

Ne qendren tone perdoren metodat me te avancuara te mesimdhenies. Nder metodat e perdoruara vlen te permendim Alter Ego, Grenadine, Adosphere si dhe kurse speciale per pergatitjen e provimeve.

ANTARESIMET

Pas regjistrimit ju do te pajiseni me Karten e Anetaresie – gratis; e vlefshme per 1 vit akademik; sherben per identifikim, per te perfituar sherbimet e mediatekes ( kinema, shtypi periodik) internetin falas.

Rreth Nesh

Aleanca Franceze e Durresit

Aleanca Franceze e Durresit është e përkushtuar për të ofruar cilësinë më të lartë të mësimdhënies së gjuhës franceze përmes një përqasje që nxit të mësuarit gjatë gjithë jetës dhe dialogut kulturor në një shoqëri gjithnjë e më multikulturore.

  • Mësimdhënie
  • Profesionalizem
  • Perkushtim
  • Seriozitet

Stafi ynë

Antarët e stafit tonë te përkushtuar në punën e tyre
Genciana Cako
Genciana Cako
Diplomuar në vitin 1992 në fakultetin e gjuhëve të huaja për frengjisht.Mësuese e frengjishtes prej më shumë se 20 vitesh.Funksione të tjera si: drejtoreshë shkolle,inspektore e DAR Durrës,drejtoreshë e Aleancës Franceze… Formime e stazhe të panumërta në Shqipëri dhe Francë.Mastër lidershipi në menaxhimin e arsimit.E plotësuar maksimalisht nga ana profesionale.
Diplomuar në vitin 1992 në fakultetin e gjuhëve të huaja për frengjisht.Mësuese e frengjishtes prej më shumë se 20 vitesh.Funksione të tjera si: drejtoreshë shkolle,inspektore e DAR Durrës,drejtoreshë e Aleancës Franceze… Formime e stazhe të panumërta në Shqipëri dhe Francë.Mastër lidershipi në menaxhimin e arsimit.E plotësuar maksimalisht nga ana profesionale.
Merita Xhaferri
Merita Xhaferri
E diplomuar ne vitin 1991.Eksperiencë pune ne mësimdhenie prej më shumë se 26 vitesh.Stazh profesional ne Tours dhe në Nice si dhe stashe të shumta në Shqipëri.E apasionuar në mësimdhënie.
E diplomuar ne vitin 1991.Eksperiencë pune ne mësimdhenie prej më shumë se 26 vitesh.Stazh profesional ne Tours dhe në Nice si dhe stashe të shumta në Shqipëri.E apasionuar në mësimdhënie.
Mimoza Meme
Mimoza Meme
Mesuese frengjishteje prej me shume se 27 vitesh. Specializime te shumta ne Shqiperi dhe ne France. Mesimdhenie ne aleancen franceze durresh prej 5 vjetesh. Pergjegjese e projektit 2 gjuhesh frengjisht-shqip per shkollen hoteleri turizem prej 8 vjetesh.
Mesuese frengjishteje prej me shume se 27 vitesh. Specializime te shumta ne Shqiperi dhe ne France. Mesimdhenie ne aleancen franceze durresh prej 5 vjetesh. Pergjegjese e projektit 2 gjuhesh frengjisht-shqip per shkollen hoteleri turizem prej 8 vjetesh.
Eda Buci
Eda Buci
Mesuese prej me shume se nje viti E diplomuar ne universitetin e Sorbones ne Paris.Perfaqsuese e Shqiperise ne festivalin e te rinjeve frankofon ne vitin 2016.Pjesmarrese ne seminare nderkombetare dhe certifikime te tjera ne France dhe Rumani.
Mesuese prej me shume se nje viti E diplomuar ne universitetin e Sorbones ne Paris.Perfaqsuese e Shqiperise ne festivalin e te rinjeve frankofon ne vitin 2016.Pjesmarrese ne seminare nderkombetare dhe certifikime te tjera ne France dhe Rumani.
Alfred Rranci
Alfred Rranci
Mësues frengjishteje prej më shumë se 8 vitesh.I diplomuar në univeritetin e Tiranës në vitin 2009. Pjesmarrës në shumë stazhe dhe kualifikime në Shqipëri si dhe në Francë. Mësues në Aleancën Franceze prej një viti.
Mësues frengjishteje prej më shumë se 8 vitesh.I diplomuar në univeritetin e Tiranës në vitin 2009. Pjesmarrës në shumë stazhe dhe kualifikime në Shqipëri si dhe në Francë. Mësues në Aleancën Franceze prej një viti.

Kontakt